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INFORMATION REQUESTED BY

CALL-NET ENTERPRISES INC.

Q.
Once a repair is made to a CLEC loop, explain the notification procedures that a Company technician must follow to ensure that the CLEC has been properly notified that the repair is completed, including time frames for notification after the work is performed.

A.
Pursuant to the Commission's ruling dated 8 August 2001, the Companies are providing the following supplemental information. 

The Companies follow established CISC Installation, Testing and Maintenance Guidelines for Unbundled Loops approved by the Commission in its letter dated 18 January 2000.  Section 6.2 of these guidelines states:  "If the trouble proves to be in the unbundled ILEC loops, the ILEC will repair and notify the CLEC upon completion".  Section 8.3 of the same document states that the following information will be exchanged: "…date and time cleared, …type and nature of trouble found and action taken."  The technician informs the Repair Service Bureau that the call has been cleared.  The Repair Service Bureau then calls the CLEC as soon as possible thereafter.

