Government of Canada

Welkom bij Investeren in Canada 0 Neem contact op met ons
E-nieuwsbrief
Wereldwijd investeringsnetwerk





Home > Onze onderneming

Onze onderneming

Investment Science and Technology Branch (IIT)
UW ZAKENPARTNER INVESTEER IN SUCCES – INVESTEER IN CANADA

Overweegt u een eigen Canadees bedrijf op te richten, denkt u aan een samenwerking met een Canadese partner, of wilt u een Canadese basis verwerven die u toegang biedt tot de Noord-Amerikaanse markt? Geen probleem, want Canada is een voordelig en concurrerend land om zaken te doen. Enig idee waar u moet beginnen? Laat IIT u op weg helpen.

Investment Science and Technology Branch biedt potentiële investeerders niet alleen informatie, maar ook alle hulp die nodig is bij uw beslissing of u wilt investeren in Canada.

INVESTERINGS KNOW-HOW

Investment Science and Technology Branch is het “one-stop” centrum voor investeringsdiensten van de Canadese overheid. Wij kunnen u begeleiden bij elke stap van het investeringsproces met aangepaste hulp die specifiek is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. IIT biedt een rijkdom aan informatie, bronnen en vergelijkende gegevens. Daarnaast kunt u advies inwinnen bij specialisten die u heel nauwkeurig kunnen vertellen waarom het vestigen van uw bedrijf in Canada een goede zakelijke beslissing zou zijn.

De mensen van IIT en onze gebruiksvriendelijke website kunnen u het volgende bieden: onmiddellijke, nauwkeurige en investeringsverwante informatie, relevant voor een zakelijke situatie.

  • internationale kostenvergelijkingen, inclusief salarissen en belastingen.
  • advies over Canadese programma’s en voorschriften.
  • gegevens voor een keuze van de locatie en
  • een uitgebreide lijst met contactpersonen bij de overheid en in de privésector.

De lucratieve geheimen van Canada

IIT is bijzonder goed geplaatst om u bij te staan in alle fasen van uw investeringsbeslissingen dankzij de Canadese diplomatieke missies op wereldvlak en de directe toegang tot investeringscontacten op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau binnen Canada. Wij nodigen u uit nader kennis te maken met alles wat Canada u te bieden heeft.

Investment Science & Technology Branch
111 Sussex Drive, 3rd Floor
Ottawa, ON Canada K1A 0G2